Responsabilitat, il·lusió i valors

Amb il·lusió màxima i absoluta voluntat de servei, emprenc la meva responsabilitat com a paer en cap de Lleida. Comença una nova etapa per a la ciutat, un nou moment on em marco com a objectiu prioritari atendre les persones, aconseguir progrés i lluitar contra les desigualtat a tots els barris de Lleida. I fer-ho a través del diàleg, el pacte i la mà estesa a tothom: ciutadans, partits polítics, entitats socials, econòmiques i culturals.

Inicio aquest mandat en un context difícil a escala de país i a nou mesos de les eleccions municipals. Són unes circumstàncies no triades, però que m’empenyen encara més a centrar el focus de la gestió municipal en les persones i en els barris. Tinc molt clar que la legitimitat d’un alcalde no es guanya només amb una votació. S’aconsegueix en el dia a dia, al servei dels seus conciutadans, en el nostre cas, els lleidatans i les lleidatanes, als qui he procurat servir amb esforç, lleialtat i rigor com a regidor. Ho faré igualment com a paer en cap, encara amb més dedicació, responsabilitat i il·lusió.

Aquest està sent un mandat complex políticament, per això vull agrair públicament el to i les aportacions de les formacions polítiques de l’oposició en el ple d’investidura. La mà estesa que vaig oferir és sincera i honesta: reclamaré la mateixa responsabilitat i lleialtat a la institució que exigeixo a tots els meus col·laboradors, però governaré amb la bandera del pacte i del diàleg. Ho faré sentint-me un més dels 1.500 treballadors i treballadores de La Paeria. Considero que, del primer a l’últim, són el gran actiu que tenim com a ajuntament.

Lleida és capital. Així ens sentim i així volem ser reconeguts. Agafo ara el testimoni de l’Àngel Ros i de l’Antoni Siurana per donar un nou impuls a Lleida i amb la voluntat de fer Lleida una mica millor cada dia. Aquest seguirà sent el motor de progrés d’aquesta ciutat. Un motor que durant el meu mandat procuraré alimentar amb valors de llibertat, igualtat, justícia social i solidaritat al servei de tots i cadascun dels lleidatans i lleidatanes.

Fèlix Larrosa Piqué
Alcalde de Lleida