L’Ajuntament de Lleida i GlobaLleida treballaran conjuntament en l’organització d’una convenció internacional sobre territoris agraris intel·ligents

Fèlix Larrosa remarca la necessitat de seguir avançant en la captació d’inversions per a Lleida i demana a GlobaLleida potenciar la difusió del Fons d’Inversions, dotat amb un milió d’euros, per ajudar a tirar endavant projectes d’emprenedoria a les Terres de Lleida

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha mantingut avui una trobada amb el President de GlobaLleida, Ramon Roca, i amb el seu conseller delegat, Oriol Oró, amb l’objectiu de repassar l’activitat de l’ens i posar sobre la taula temes com la captació d’inversions per a Lleida, una de les prioritats de l’actual paer en cap i el seu equip de govern.

En el decurs de la reunió també s’ha posat el focus en la necessitat de donar a conèixer amb major intensitat el Fons d’Inversions, la línia creada específicament per Globalleida, dotada amb un milió d’euros, per ajudar a tirar endavant projectes d’emprenedoria a les Terres de Lleida. “Treballarem conjuntament per aconseguir una millor difusió i projecció d’aquest Fons d’Inversió”, ha remarcat el paer en cap.

La trobada ha servit també per posicionar Lleida com a territori intel·ligent. En aquest sentit, la Paeria i GlobaLleida treballaran conjuntament en l’organització d’una convenció sobre territoris agraris intel·ligents, una trobada de caràcter internacional que servirà per debatre i posar sobre la taula les estratègies que s’estan duent a terme a tot el món per avançar des d’un punt de vista social i econòmic en el desenvolupament d’aquests territoris, en especial l’Horta de Lleida.

El paer en cap ha destacat, una vegada més, la voluntat de l’equip de govern d’impulsar un pla per definir un nou model econòmic per a l’Horta de Lleida en la línia de l’smart agro, amb l’objectiu de fer les explotacions agràries més competitives i innovar en termes relacionats amb la producció, comercialització i màrqueting dels productes. En aquest sentit, Larrosa ha destacat el pla de modernització del reg i l’aposta per la mobilitat sostenible com iniciatives encaminades a aquest objectiu.